Om mig

Mitt namn är Rebecca Mörtberg och bor i Lysekil, men har mina rötter i Kungälv. Det är jag som driver denna hemsida, illustrerar i Photoshop/ Illustrator, även för hand i olika tekniker (Blyerts, kol, bläck, tusch, digitala illustrationer, akryl och akvarell). Erbjuder även Korrektur- och Lektörsläsning. Om ni undrar något om mitt arbete är det bara att fråga!

Ni kan även kontakta mig på:

E-mail: rebecca.mortberg@gmail.com

Facebook: Rebecca Mörtberg – Illustratör och Lektör

Instagram: @rebeccamortberg

Twitter: @rebeccamortberg

Bilden till höger föreställer mig och min assistent Sapfo, som ständigt vill ”hjälpa till”. Min katt är riktigt dålig på att stava, men kan fruktansvärt många kortkommandon – så jag har lärt mig den hårda vägen att inte lämna datorn på när katten är framme.


Sedan unga år har jag varit intresserad av både text och bild. Tecknade mycket med olika tekniker. Efter att studerat på IT-gymnasiet bevarade jag mina kunskaper inom digitala bilder, men använde det mest som en hobbyverksamhet. Så 2018 tog jag beslutet att starta eget och utveckla min hobbyverksamhet.

Personligen har jag alltid varit intresserad av litteratur och bild. Jag har studerat språk och grammatikkurser mest för nöjets skull. Dessutom har jag korrektur- och lektörsläst manus gratis under många år nu, och beslutade därför att inkludera dessa kunskaper i min tjänster.

Annonser